Presentació

PRESENTACIÓ


Des de 1994 la nostra empresa ofereix activitats culturals, exposicions i conferències, a entitats i ajuntaments.
Actualment són ja més de tres-centes exposicions fetes per diferents pobles de Catalunya.
En aquest temps ens hem apropat a petits i grans, amb les experiències viscudes en viatges d´aventura i, amb tots ells, hem descobert el món silenciós de les papallones, les tècniques i secrets dels diorames i el procés creatiu del món de l´artista.

Exposicions i Conferències: activitats culturals per ajuntaments, escoles, centres cívics i entitats culturals (itinerants).
Creacions artístiques i Projectes de decoració (venda o lloguer).

15/8/10

El món de les papallones

Exposició-museu de més de 2.500 insectes on es mostra, d´una forma didàctica i ecològica, tot el que envolta a aquest meravellós i a la vegada desconegut món. 















La mostra d´insectes està centrada en les papallones de Catalunya i és el resultat de més de 25 anys dedicats al seu estudi i cria. En aquesta exposició situem les papallones dintre dels insectes, mostrem el seu cicle biològic, l´estudi classificació i cria, les diferències entre papallones nocturnes i diürnes, entre femelles i mascles, el perquè del color en les seves ales, etc.
Una mostra addicional de papallones, aràcnids i altres insectes de tot el món completen aquest treball, pensat tant per el públic en general com per a les escoles.

L´exposició es presenta en uns mobles expositors on s´instal·len les capses amb els insectes, i uns plafons on es col·loquen les fotografies i explicacions.

Activitats complementàries:
Inauguració amb visita guiada.
Visites guiades per escoles.
Conferencia: esclat de colors.
Sortides per observar papallones.